Star Wars Outlaws İçin 20 Dakikalık Oynanış Görüntüleri Yayınlandı

31.07.2024 15:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon-macera oyunu Star Wars Outlaws için yeni oynanış görüntüleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise VGC tarafından yayınlanan yeni bir haberle beraber oyunun 20 dakikalık içeriğine ulaşabiliyoruz.
 
Star Wars Outlaws için derinlemesine bakış sunuldu
 
 
 
Video detaylarına geçecek olursak, yepyeni oynanışın yanı sıra oyunun açılış kısmına derinlemesine bir bakış sunuluyor. Bunun yanı sıra oyunun açık dünyasına nasıl işlendiği, oyundaki grupların rolü ve ana karakterimiz Kay Vess ile arkadaşı Nix arasındaki ilişki ön plana çıkıyor. 20 dakikalık videoyu 4K çözünürlükte izleyebilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz.
 
Star Wars Outlaws, The Division'ın arkasındaki ekip olan Massive Entertainment tarafından geliştiriliyor. Ubisoft'un 20 yıldan uzun bir süredir ilk Star Wars oyunu denemesi olan oyun merakla bekleniyor.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Star Wars Outlaws, 30 Ağustos tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler