Starfield İçin Yeni DLC Yolda mı? İşte Gelişmeler

30.07.2024 13:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz süreçte ilk DLC paketinin detaylarının ortaya çıkmasının ardından oyuncular ilerleyen süreçte yeni genişlemelerin gelip gelmeyeceği merak eder duruma geldi. Şimdi ise bu durum gerçekleşecek gibi görünüyor.
 
Starfield için her yıl yeni ek paket gelebilir
 
 
 
İlk olarak X kullanıcısı Timur222 tarafından fark edilen detaya göre Bethesda bu ay içerisinde Starborn adını ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi'ne kaydettirdi. Bu hamle ile beraber kullanıcılar yeni bir ek paketin yolda olduğunu belirtti.
 
Starfield'ın ilk büyük hikaye genişlemesi Shattered Space bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya sürülecek. Oyun yönetmeni Todd Howard, kapsam açısından Shattered Space'i Fallout 4'ün Far Harbor genişlemesine benzetiyor.
 
Howard yakın zamanda Starfield hikaye genişlemelerini yıllık olarak yayınlamayı planladıklarını söyledi. Dolayısıyla her sene oyun için bir yeni genişleme paketi ile karşı karşıya kalabiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 2 Saat önce Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 3 Saat önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 4 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 5 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler