2D Korku Oyunu Edge of Sanity, 13 Eylül'de Çıkış Yapıyor

18.08.2024 12:54 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Daedalic Entertainment ve geliştirici Vixa Games, 2D hayatta kalma korku oyunu Edge of Sanity'nin 13 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Edge of Sanity, HP Lovecraft'ın eserlerinden esinlenerek hazırlanmış, el yapımı 2D sanat eserleri ve yoğun bir atmosfere sahip, Alaska'nın acımasız vahşi doğasında geçen psikolojik bir hayatta kalma korku oyunudur.
 
Alaska saha laboratuvarında çalışan bilim insanlarına yardım eden bir ikmal grubunun parçasıydınız. İnsanlıktan yoksun bir yer bulduğunuzda korkunç yaratıklarla karşılaşırsınız ve kaçış sırasında grubunuz dağılır. Hayatta kalmayı başaracak kadar şanslıydınız ve ne olduğunu bulmak için gelecekteki keşiflerinizi planlamak üzere geçici bir kamp kurdunuz.
 
Siz ve diğer kurtulanlar için değerli kaynaklar arayışında düşmanca mağaraları, unutulmuş madenleri ve gizli laboratuvarları keşfedin. Gizemli PRISM örgütünün karanlık sırlarını ortaya çıkarmak için ipuçları arayın ve açıklanamayan bir şekilde ortadan kaybolan bilim insanları hakkında trajik bir hikayeyi ortaya çıkarın.
 
Bu bölgede her gün hayatta kalmak için zorlu bir mücadele vereceksiniz. Sınırlı yiyecek ve erzak ve sınıra kadar uzanan akıl sağlığınız. Doğaçlama yapmaya ve çeşitli canavarlara karşı sahip olabileceğiniz herhangi bir avantajı aramaya hazır olun. Karanlığın sizi tamamen tüketmesi veya akıl sağlığınızın geri kalanına tutunmayı başarmanız tamamen size kalmış.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler