Call of Duty: Black Ops 6 Açık Beta Tarihleri Açıklandı

16.07.2024 12:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Activision ve geliştiriciliğini Treyarch ve Raven Software ekiplerinin üstlendiği Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6'nın açık beta tarihleri açıklandı. Öncelikle oyunun erken erişim çok oyunculu betası gerçekleştirilecek. Daha sonra ise açık beta sürümü kullanıcılara sunulacak.
 
Call of Duty: Black Ops 6 iki farklı beta sürümüne sahip olacak
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Call of Duty: Black Ops 6'nın erken erişim çok oyunculu betası 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Açık beta tarihlerine bakacak olursak 6 ile 9 Eylül tarihleri arasında herkesin katılabileceği bir beta sürümüyle karşı karşıya kalabileceğiz. Oyunun çok oyunculuğu beta kısmında temel haritalar, oynanış sistemleri, çeşitli ekipmanlar, silahlar ve çok daha fazlası yer alacak.
 
Açık betaya geçiş yapmadan önce erken erişim beta sürümüne Game Pass aboneleri ve oyunu ön sipariş etmiş kullanıcılar erişebilecek. Açık beta ise herhangi bir abonelik veya ön sipariş koşulu gerektirmeyecek. Dolayısıyla her bir oyuncu açık betaya katılabilecek.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan serinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops 6, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için 25 Ekim'de çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Store üzerinden mevcut olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024'te Büyük Finale Yükselen İlk Takım EDward Gaming Oldu! 1 Saat önce Sniper Elite Geliştiricisinden Atomfall'un Çıkış Tarihi Açıklandı 23 Ağustos Alan Wake'ten Esinlenen WILL: Follow The Light Duyuruldu 23 Ağustos Sea of Thieves'in Playstation 5 Satış Sayısı Açıklandı 23 Ağustos Little Nightmares Geliştiricisinden Yepyeni Bir Oyun: REANIMAL 23 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler