FF Versus 13'te Dünya Haritası Buluncak

18.03.2010 13:42 Ersin Kılıç


 
     Final Fantasy serisinin en karanlık oyunlarından biri olarak gösterilen Final Fantasy Versus 13 için yeni açıklama ve bilgiler gelmeye devam ediyor.

     Fabula Nova Crystallis başlığı altında 2006 yılında duyurulan oyunlardan ilkine yani Final Fantasy 13'e geçtiğimiz günlerde kavuştuk. Bu başlık altındaki FF Versus 13 ve Agito 13 ise hala belirsizliğini koruyor. Tabi altı oyun olarak duyurulan Fabula Nova başlığından diğer üç oyunu henüz göremedik bile. Açıkçası bu üç oyunun iptal olduğu düşüncesine kapılmış durumdayım. Neyse, sözü fazla uzatmadan konumuza yani Final Fantasy versus 13'e dönelim.
 
     Sabah saatlerinde oyunun başındaki isim olan ve Square Enix'in en önemli isimlerinden biri olan Tetsuya Nomura'nın firmanın resmi twitter sayfasındaki ropörtajından bahsetmiş ve Dissidia : Final Fantasy'ye devam oyunu gelebileceği haberini sizlerle paylaşmıştık.  Aynı söyleşide bulunan firmanın yapımcılarından Shinji Yoshimoto, Final Fantasy Versus 13 hakkında bazı bilgileri oyunseverler ile paylaştı.
 
    Oyunda dünya haritası sistemi ve klasik Final Fantasy severlerin beğeneceği bir Airship sistemi olacağını belirten Yoshimoto, dünya haritasında herşeyin birbirine bağlı olmayacağını ve haritadaki ilerleyişin farklı yollar ile yapılabileceğini belirtti. Ayrıca sahip olacağımız Airship ile dünya haritasında dilediğimiz gibi seyahat edebileceğimizi de sözlerine ekledi.
 
     Final Fantasy Versus 13 için son video kapalı kapılar ardında Jump festa fuarında gelmişti. Oyunun çıkış tarihi için hala belli bir tarih ise verilmiş değil.
 
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler