Final Fantasy 15'in Masrafını Çıkarması için 10 Milyon Adet Satması Gerek

01.04.2016 15:10 Alkan Adakaner


   Square Enix'in uzun süredir üzerinde çalıştığı Final Fantasy 15 tasarım değişiklikleri sebebiyle baştan aşağı yenilenmişti. Playstation 4 ve Xbox One için çıkacak oyun uzun süredir geliştirilmesi sebebiyle çok masraflı olmuş gibi görünüyor.
 
   Oyunun yönetmeni Hajime Tabata'nın açıklamalarına göre Final Fantasy XV toplamda 10 milyon adet satmazsa masraflarını karşılayamayacak. Bunun için de bu oyunun serinin en iyi-hızlı satan oyunu olması şart.
 
   Serinin en çok beğenilen oyunlarından Final Fantasy VII bile akıllı telefon, Steam ve konsollarındaki dijital sürümleriyle 11 milyona ulaşabilmişti. O yüzden Final Fantasy XV'in işi oldukça zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 15 Temmuz Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 15 Temmuz Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler