Final Fantasy XV'in Oynanabilir Demosu Yarın Japonya'da Çıkış Yapacak

10.11.2016 14:14 Gazali Çetinkaya

 
 
   Square Enix twitter aracılığıyla yaptığı açıklamada Final Fantasy XV için yeni bir oynanabilir demo ve PlayStation 4 Pro desteğini duyurdu.
 
   Final Fantasy XV: Judgment Disc demosu, 11 Kasım tarihi itibarıyla Japonya'da çıkış yapacak ve PlayStation Store ile Xbox Games Store'dan ulaşılabilir olacak. Bu özel demo oyunun başından birinci bölümün ortalarına kadar sürecek ve yaklaşık bir-bir buçuk saatlik bir oynanış süresi sunacak. Demoyu tamamlayanlar ise özel bir görüntüye ulaşabilecek. Demodaki kayıt dosyalarının ise ana oyuna aktarılmayacağını da belirtelim.
 
   Square Enix ayrıca PlayStation 4 Pro desteğini de detaylandırdı. Açıklamalarına göre oyun 4K ve HDR desteğiyle birlikte çıkış yapacak. Aralık ayında ise oyunu 1080p 60fps oynamamızı sağlayacak bir yama daha yayınlanacak. Tabata'nın belirttiğine göre Final Fantasy XV, PlayStation 4 Pro üzerinde şu an 40-50fps arasında çalışıyormuş.
 
   Final Fantasy XV, 29 Kasım tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 15 Temmuz Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 15 Temmuz Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler