Uncharted 3 Nasıl Türkçe Seslendirildi?

Okan Yalabık'ın seslendirme performansı oldukça beğenildi.
29.12.2011 05:52 Levent Polater

 
    Okan Yalabık, Betül Arım ve Hakan Vanlı gibi ünlü Türk oyuncularının sesleri Uncharted 3 karakterlerine nasıl hayat verdi? Sony tarafından yayınlanan bu yeni video biraz olsun oyunun seslendirme kabinindeki görüntülerini görme şansı sunuyor bizlere.

     Şu anda Uncharted 3 ve Gran Turismo 5, inFamous 2 gibi sıkı Playstation 3 oyunlarını Türkçe oynayabiliyorsak bunda Sony Türkiye'nin payı büyük. Bize oyunculuk dönemimizin en güzel anlarından, hediyelerinden biri kesinlikle Türkçe seslendirilmiş bu oyunlar oldu. Daha fazla oyunda görmeyi umduğumuz bu seslendirme çalışmaları için orjinal oyunlara daha fazla bütçe ayırmamız şart ayrıca Sony Türkiye'ye de en güzel teşekkürü böyle verebiliriz.

    Aşağıdan bu keyifli seslendirme tanıtım videosuna göz atabilirsiniz. İşte bu güzide sanatçılarımız Uncharted 3 karakterlerine ses verdi ve onlar sayesinde Uncharted 3'ü ana dilimiz ile oynayabildik:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Uncharted 3: Drake's Deception Platformlar: PS3 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 5 Yeni Oyun Ekleniyor 18 Ağustos Star Wars Eclipse Baş Yazarı Quantic Dream'den Ayrıldı 18 Ağustos Indiana Jones and the Great Circle Gamescom'da Yer Alacak 18 Ağustos Çiftçilik Simülasyon Oyunu Ritual of Raven, Switch ve PC için Duyuruldu 18 Ağustos 2D Korku Oyunu Edge of Sanity, 13 Eylül'de Çıkış Yapıyor 18 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler