APB: Reloaded Betasına 100.000 Kullanıcı

All Points Bulletin, ilk yapımcısı olan Realtime Worlds'ün kapanmasına neden olmuştu
16.02.2011 12:20 Gökhan Yılmaz

 
     All Points Bulletin: Reloaded'ın resmi sitesinde açıklanan bilgilere göre oyunun beta testi için kayıt yaptıran kullanıcılar beklenilenin çok üstünde olmuş. 100.000'den fazla oyuncu, ki ilk kapalı beta için çok büyük bir rakam, oyunun yenilenen versiyonunu denemek için sıraya girmiş durumda.
 
     Eğer All Points Bulletin: Reloaded'ın bir önceki oyuna göre ne kadar değiştiğini merak ediyorsanız ya da GTA'nın MMO'su diyebileceğimiz bu adalet - suç savaşına erkenden katılmak istiyorsanız hâlâ kayıt yaptırma şansınız bulunuyor. Oyunun resmi sitesinden yapabileceğiniz kayıtlar bu akşam 22:00'de sona erecek.
 
     Kayıt yaptıran kullanıcıların yarısı, ikinci adımı da tamamladıktan sonra Mart'ın ilk haftasından itibaren beta testlere başlayabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
All Points Bulletin: Reloaded Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Real Time Worlds Dağıtıcısı: Reloaded Games Tür: MMO Çıkış Tarihi: 2 Temmuz 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 48 Dk önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler