Cities XL 2012'den Taze Ekran Görüntüleri

14.10.2011 19:01 Levent Polater

 
    Focus Home Interactive, yalnızca PC için bir süredir yapım aşamasında olan Cities XL 2012 için yeni ekran görüntüleri paylaştı.
 
    Şehir kurma simulasyonu Cities XL 2012, önceki oyunlara ek olarak 300 yeni bina çeşidi görecek. Bu ekran görüntülerinde oyunun mücadele isteyen yapısıyla başa çıkarak ortaya böyle başarılı şehirler kurabileceğimiz gösterilmiş. En ince detaya kadar inebileceğiniz oyunda, olağanüstü şehirler yaratmak tamamen sizin elinizde.
 
   60 devasa harita üzerinde inşaat sahası kurabileceğiniz oyunumuz, 20 Ekim'e göz kırpıyor. Yalnızca 6 gün kalmış. Beklemeye devam.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cities XL 2012 Platformlar: PC Geliştirici: Monte Cristo Games Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 20 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler