MGS: Peace Walker Önsiparişine El Bombası

01.03.2010 23:50 Alkan Adakaner


 
 
    PSP için özel olarak çıkacak olan ve Hideo Kojima'nın bizzat çalıştığı Metal Gear Solid: Peace Walker'ın önsiparişine ilginç bir hediye veriliyor.
 
    Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz su şişesi bir el bombasına benziyor. Su içme dışında şekil itibariyle el bombası olarak kullanılmaya oldukça müsait.
 
     Tabi önsipariş ile birlikte verilen tek hediye bu değil, aynı zamanda "Love & Piece adındaki puzzle'a da sahip olma şansına sahipsiniz.
 
     Konami'nin bu tür hediyeleri Batı'da da vermesi hem serinin hayranları için mükemmel bir sürpriz olacaktır, hem de satışları arttıracaktır.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Peace Walker Platformlar: PSP Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Temmuz 2024 Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Call of Duty Modern Warfare 3 Bu Ay Xbox Game Pass'e Geliyor 3 Saat önce NBA 2K25 İçin PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 4 Saat önce Yerli Stüdyodan MGS Benzeri Black State Adlı Oyun Duyuruldu 5 Saat önce Riot Games Arka Planda Geliştirdikleri Dövüş Oyununu İptal Etti 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler