Persona 3 Reload için Shinjiro Aragaki Fragmanı Yayınlandı

05.12.2023 11:21 Mehmet Tandoğan

 
 
ATLUS, Persona 3 Reload için İngilizce dilde Justice Slocum ve Japonca tarfında Kazuya Nakai tarafından seslendirilen Shinjiro Aragaki'yi tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Oyun için yeni karakter fragmanları gelmeye devam ediyor.
 
Şubat ayında oyun çıkışını yapacak 
 
 
 
Persona 3 Reload PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden 2 Şubat 2024'te tüm dünyada piyasaya sürülecek. Ayrıca Xbox Game Pass üzerinden de erişilebilir olacak.
ATLUS tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan Japon rol yapma aksiyon deneyimi Persona 3 Reload, Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor. Şu anda ön siparişlere açık olan oyun henüz ülkemiz üzerinden satın alınamıyor. Diğer taraftan oyunun standart sürümü 69.99 dolar, Algis sürümü ise 199.99 dolardan satışta bulunuyor. 
 
İşte fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 3 Portable Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Ghostlight Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler