Persona 3'ün Yeniden Yapımı Reload Steam'e Geliyor!

14.06.2023 22:11 Mehmet Tandoğan

 
 
ATLUS ekibi geçtiğimiz günlerde Persona 3'ün yeniden yapım sürümü olan Persona 3 Reload'ı duyurdu. Duyuruyla beraber oyunun Xbox Series, Xbox One ve PC'ye geleceği açıklandı. Ancak şimdi yeni bir açıklamayla oyun 2024'ün başlarında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için de çıkış yapacak. Oyun ek olarak Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.
 
Yeniden yapım bir sürüm geliyor
 
 
 
Persona 3 Reload, yenilenmiş bir savaş sistemini, yeni grafikleri, oynanış içeriğini, tamamen yeni İngilizce sesleri ve daha fazlasını içeren yeniden yapım sürüm olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gelişmiş mekanikleri bünyesinde barındıran oyunda hayranlar yeni oyunu denemek için sabırsızlanıyor.
 
İlgi gören bir seri olarak karşımıza çıkan Persona için yeni oyunlar / sürümler gelmeye devam ediyor. Persona 3 Reload, yeni sahneleri, karakter etkileşimlerini ve yeni seslendirme kadrosu ile beraber gelmeyi bekliyor. Persona 3 Reload, türü tanımlayan rol yapma oyununun tam bir yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Duyuru fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Persona 3 Portable Platformlar: PS3 PSP Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Ghostlight Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler