Snake ve The Boss, Monster Hunter 3rd'de Olacak

19.09.2010 14:20 Alkan Adakaner


 
     Oyun evrenleri arasındaki geçişlerle son dönemlerde çok sık karşılaşmaya başladık. Özellikle Capcom bu konuda girişken bir firma. (Street Fighter X Tekken ve Marvel vs Capcom bunun kanıtı olsa gerek)
 
      Bir süre önce piyasaya çıkan Metal Gear Solid: Peace Walker'da Monster Hunter evrenine ziyarette bulunmuş ve dinozorlara karşı mücadele etmiştik. Konami, Capcom karakterlerini kullanır da Capcom boş durur mu? Capcom da Monster Hunter Freedom 3'te MGS karakterlerini kullanacağını açıkladı.
 
     TGS'de açıklamalara göre Snake (veya Naked) ve The Boss Monster Hunter Freedom'da oynanabilir karakterler olacak. Bu karakterler MGS serisindeki araçlar ve giyisileri kullanabilecekler. Ayrıca MGS serisindeki bandanalar, gizlilik kıyafetleri oyunun genelinde kullanılabilecek.
 
      Japonya'da oldukça popüler olan Monster Hunter ve Metal Gear Solid'in evrenleri arasında geçişler bu oyunların satış rakamlarını arttıracak gibi görünüyor. MGS hayranları artık Monster Hunter Freedom 3'ü yakından takip edebilirler.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter Freedom 3 Platformlar: PSP PS3 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler