Split/Second Demosu Live'da

26.04.2010 16:11 Ersin Kılıç


 
     Yarış severlerin merakla beklediği Split/Second'un yönetmeni Nick Baynes, Xbox Live yayın direktörü Major Nelson'un podcast yayınında oyunun Xbox 360 özel demosunun bu hafta yayınlanacağını açıklamıştı. İşte bahsedilen bu özel demo için fazla beklememize gerek kalmadı.
 
     BlackRock imzalı oyunun 808 MB boyutundaki Xbox 360'a özel olan demosu Xbox Live'daki yerini aldı. Oyunun Airport haritasını içerecek olan demoya şu an için sadece Gold üyeler erişebilecek.
 
     PC ve PS3 sürümü için demonun ise önümüzdeki haftalarda yayınlanabileceği belirtilmiş. Split/Second, 21 Mayıs'ta çıkışını yapacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Split/Second Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Black Rock Studio Dağıtıcısı: Disney Interactive Studios Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 21 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 15 Temmuz Disney'in 1 TB Boyutundaki Veriyi Hackerlara Kaptırdığı Bildirildi 15 Temmuz Astro Bot'un Yeni Oyunu İlk Başta Açık Dünya Olarak Düşünülmüş 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler