Stumble Guys'ın Xbox Series ve Xbox One Çıkış Tarihi Açıklandı

11.01.2024 15:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Scopely Ekibi tarafından oyunculara sunulan Stumble Guys'ın Xbox sürüm tarihleri açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun, Xbox Series ve Xbox One için 23 Ocak tarihinde Microsoft Store üzerinden yayınlanacak.
 
Eğlenceli bir Battle Royale deneyimini bünyesinde barındırıyor 
 
 
 
Stumble Guys, temelde oynaması ücretsiz bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ve Battle Royale bir oyun deneyimini bizlere sunuyor. 4,99 dolarlık Stumble Bundle paketi ise şu anda Microsoft mağazası üzerinden satın alınabiliyor ve bu paket içerisinde 1600 mücevher, Sei Taishogun adlı bir görünüm ve daha fazlası yer alıyor.
 
Eğlenceli Battle Royale deneyimi ile beraber karşımıza çıkan ve çok oyunculu bir yapıyı içeren oyun, şu anda Steam üzerinden PC için App Store üzerinden iOS için ve Google Play üzerinden Android için mevcut durumda. Xbox sürümleri yoldayken, PlayStation 4 ve PlayStation 5 sürümlerinin de ilerleyen süreçte yayınlanması planlanıyor.
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stumble Guys Platformlar: Mobil Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: 13 Nisan 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler