The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi

02.10.2024 12:12 Mehmet Tandoğan

 
 
11 bit studios’un geliştirdiği hayatta kalma oyunu The Alters ertelendi. Daha önce oyun 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecekti ancak yapılan açıklamayla beraber 2025'in ilk çeyreğine ertelendi.
 
The Alters tam bir hayatta kalma deneyimi sunmaya hazırlanıyor
 
 
 
The Alters, dikkat çekici grafiklerle ve animasyonlarla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun artık 2025'in 1. çeyreğinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store, GOG ve Microsoft Store üzerinden satışa sunulacak. Ayrıca Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Game Pass’te de yer alacak. Dolayısıyla aboneliğiniz bulunuyorsa oyunu doğrudan oynama fırsatı elde edebileceksiniz.
 
11 bit studios başkanı Przemyslaw Marszal erteleme hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: “The Alters için uyguladığımız geliştirme programı oldukça sıkıydı. Ancak  içerisinde bulunduğumuz süreçte kalitenin yeterli olup olmayacağı konusunda şüpheler bulunuyor. Dolayısıyla beklediğimiz kaliteye ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacımız var. Oyunda herhangi bir eksiklik olmasını istemiyoruz. Bu sebeple oyunu ertelemek durumunda kalıyoruz.”
 
Oyunun en son yayınlanan fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 6 Dk önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 1 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 2 Saat önce The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler