Trine 2 Artık Türkçe!

Büyüleyici bir masala giriş yapmak için kahramanlarımız sizi bekliyor!
17.01.2012 21:07 Samet Konuksal


     İlk oyunuyla olduğu gibi geçtiğimiz sene çıkan ikinci oyunuyla da gerek görünüşüyle, gerek müzikleriyle ve gerek de taktik gerektiren oynanışlarıyla oynayanları büyüleyen Trine 2'nin büyük merakla beklenen Türkçe yaması, resmi olarak yayınlandı.
 
      Bugün itibariyle PC kullanıcılarına sunulan Trine 2'nin resmi Türkçe yaması, daha önce bahsedildiği gibi sadece Türkçe menü yazılarını ve altyazıları kapsıyor. Türkçe seslendirmelerin bulunmadığı yama, günün akşam saatlerinde Steam kullanıcılarına sunulmuş durumda.
 
      Daha önce çıkışına yetiştirilmesi planlanan fakat ertelenen Türkçe yamasının Playstation 3 veya Xbox 360 sürümleri hakkında bir bilgimiz şuan için yok. Diğer platformların durumlarını yorumlarınızla birlikte bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler