Trine 2'den Büyüleyici Bir Çıkış Videosu

Oyunun grafik tasarım ekibine de ayrı bir parantez açmak gerekiyor.
07.12.2011 14:14 Samet Konuksal


     İlk oyunuyla birlikte herkesin beğenisini toplayan Trine serisinin devam oyunu, büyüleyici atmosferiyle birlikte çıkışını yaptı. Bugün PC'ler için çıkan, önümüzdeki haftalarda da konsollara konuk olacak olan Trine 2, çıkış videosuyla da büyülüyor.
 
     Trine 2'nin çıkış videosuna baktığımızda, oyun bizlere sanatsal bir şölen sunuyor. Çıkış videosunda, co-op modundaki takım oyununun önemi, bazı bulmacalar ve bölüm sonu canavarlarıyla olan savaşlar gösteriliyor. Ayrıca üç kahramanımızın yeni yetenekleri de videoda yer alıyor.
 
     Trine 2'nin yanı sıra bugün, serinin ilk oyununun satış rakamları da açıklandı. Yapılan açıklamaya göre Trine, Playstation 3 ve PC'lerde 1.1 milyon sattı.
 
     Türkçe altyazı desteği de sunacak olan Trine 2, sadece $14.99'dan satışta. Yaklaşık 6 saat sonra PC kullanıcılarına açılacak olan Trine 2'nin Steam sayfasına buradan, çıkış videosuna da aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler