Trine 2'den Enfes Tasarım Görüntüleri

Çalışmalar gerçekten harika görünüyor.
27.08.2011 01:42 Levent Polater

 
    Platform meraklılarının yeni favorilerinden Trine serisi ikinci yapımıyla bu türü sevenleri büyük bir beklenti içine sokmayı başardı.
 
    2009'da çıkan orjinalinden sonra ikinci yapım için yeni videolar ve görüntüler gelmeye hızlanmaya başladı. 3 kişilik co-op oynanışı ile eğlenceli saatler vaat eden oyun için yeni görseller daha doğrusu konsept çalışmalar yayınlandı.
 
    Çevre, düşman ve karakter tasarımları olarak tanımlayabileceğimiz bu çalışmaları aşağıdan görebilirsiniz. PC, PS3 ve Xbox 360 için yapım aşamasındaki oyunun çıkış tarihi en son yıl sonuna kaydırılmıştı.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler