Trine 2'nin Yeni Videosu ve Çıkış Tarihi

Trine 2 ilginç bölüm tasarımları ile dikkat çekmişti
22.03.2011 18:00 Alkan Adakaner


     Frozenbyte tarafından geliştirilen Trine'ın 2. oyununun çıkış tarihi ertelendi. Geliştirici firma Trine 2'nin Yaz mevsimi sonunda PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacağını açıkladı. Daha önce oyunun Bahar aylarında çıkması bekleniyordu.

     Ertelenme haberi ile birlikte oyunun yeni videosu da yayınlandı. Bu videoda konseptin genel olarak aynı olduğunu, ama görsel olarak daha gelişmiş bir oyunla karşılaşacağımız görülüyor. 

     İlk oyunda Şövalye, Büyücü ve Hırsız gibi karakterler vardı; Frozenbyte, Trine 2'de sürprizlerle karşımıza çıkabilir. Bu arada 2. oyunun offline ve online co-op seçeneklerini içereceğini de belirtelim.

     Trine 2'nin oldukça hoş görünen 2. videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Trine 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Frozenbyte Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler