Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu

14.05.2024 14:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment kadında şu anda çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Eski Sony CEO'su Jim Ryan'ın ayrılmasının ardından şirket geçici olarak atamalar gerçekleştirdi ve şimdi bu durum geçici durumdan çıktı ve kalıcı bir hale geldi.
 
Yeni Ceo'lar görevlerine geçti 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Jim Ryan'ın ayrılmasının ardından şirket, Hideaki Nishino'nun Sony Platform İş Grubu CEO'su olarak atanacağını ve Hermen Hulst'un ise 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Sony Stüdyo İş Grubu CEO'su olarak görev yapacağını duyurdu. Şu anda Sony Interactive Entertainment'ın geçici CEO'su olarak görev yapan Hiroki Totoki, Sony Group Corporation'ın başkanı, işletme müdürü ve finans müdürü görevlerine ek olarak Sony'nin başkanı olarak görev yapacak.
 
Öte yandan Nishino ve Hulst, Totoki'ye rapor verecek ve Sony Interactive Entertainment'ta yakın işbirliği yapacaklar. Hiroki Totoki yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: “Sony Interactive Entertainment, içerik ve teknolojiyi bir araya getiriyor. Sony, ilgi çekici eğlence deneyimleri sunan dinamik ve büyüyen bir şirket. Bu iki liderin sorumluluklarıyla birlikte PlayStation kullanıcılarıyla daha fazla etkileşime geçilecek ve yeni deneyimlere odaklanılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler