Avustralya'ya Özel MoH: Warfighter Kapak Tasarımı

Diğer bölgelerde bu tasarım kullanılacak.
22.06.2012 08:16 Tunahan Başol


     Son zamanlarda oyunların kapaklarında bölgelere göre farklılık yapılmasını çok görmeye başladık. Bir çok kez oyunun o ülkede yasaklanmaması için yapılan bu değişiklik şimdi ise Medal of Honor: Warfighter için yapıldı.
 
     Avustralya için tasarlanan kapak tasarımında görülen ekipmanlar ülkenin en seçkin birliklerinden biri tarafından şu anda kullanılıyor. Buna göre, Electronic Arts'ın Avustralya kolunun bu konu hakkında Avustralya askeri birlikleri ile konuştuğu düşünülüyor.
 
     Medal of Honor: Warfighter'ın sınıf tabanlı çoklu oyunculu modlarında oyunculara 12 farklı ülkenin askeri birliklerden bir tanesini seçme izni verilecek ve böylece oyuncular ulusal kimliğini göstermiş olacaklar. SASR'ın da dahil olduğu birliklerden birkaç tanesi bu şekilde: Navy Seal (Amerika), KSK (Almanya), JTF2 (Kanada), GROM (Polonya).
 
      Avustralya kapak tasarımlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Medal of Honor: Warfighter Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Danger Close Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2 Geliştirmesi Tamamlandı 09 Temmuz Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezonu Ertelendi 09 Temmuz Atlas Fallen, Xbox Game Pass Kütüphanesine Gelebilir 09 Temmuz Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi 09 Temmuz Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı 09 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler