Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi

09.07.2024 17:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Ninja Theory ekibinin üstlendiği sinematik aksiyon macera oyunu Senua's Saga: Hellblade II için yeni detaylar ortaya çıktı. Insider Gaming tarafından yayınlanan yeni bir habere göre oyun beklenenden kötü bir satış performansı gösterdi.
 
Hellblade 2 isteneni oynanış açısından veremedi
 
 
 
Senua's Saga: Hellblade II ilk olarak 2018 yılında duyuruldu ve 21 Mayıs tarihinde piyasaya sürüldü. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte üst düzey bir grafik sistemine sahip olduğu ortaya çıktı ve bu özellik oyuncular tarafından sevildi. Ancak kaliteli animasyon ve grafiklere sahip olan bu yapım oynanış açısından oldukça sınırlı bir şekilde karşımıza çıktı.
 
Sınırlı oynanış içerikleriyle birlikte oyuncular tarafından ortalama puan alan oyunun Mayıs ayında çok kötü bir satış performansı gösterdi.. Durum böyle olunca sadece yüksek grafiklerin oyunu sattıran temel unsur olmadığı açıkça görüldü.
 
Circana tarafından yayınlanan yeni bir rapor, Hellblade II'nin Amerika'da piyasaya sürüldüğünde ne kadar kötü bir performans gösterdiğini ortaya koyuyor. Oyun satış listelerinde 37. sırada yer alıyor ve oyuncu sayısı açısından Fallout 76 gibi yapımların gerisinde kalıyor. Steam'de ise bu zamana kadar en fazla 3,892 oyuncu tarafından oynanmış durumda. Son olarak Metacritic sitesinde oyun 80 puanla karşımıza çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Modern Warfare 3, 24 Temmuz'da Game Pass'e Geliyor 18 Dk önce Helldivers 2 Güncellemesi Escalation of Freedom Detayları Belli Oldu 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Seslendirme Kadrosu Açıklandı 2 Saat önce Battlegrounds'ın Fantastik Battle Royale Modu Geri Dönüyor 4 Saat önce Skull and Bones Ağustos Ayında Steam Platformuna Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler