Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor

24.05.2024 14:09 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici, Inti Creates'in Xbox Series ve Xbox One için bulmaca oyunu PuzzMiX'i 24 Mayıs'ta Microsoft Store üzerinden yayınlayacağını duyurdu.
 
PuzzMiX ilk olarak 5 Nisan'da Switch için, ardından 19 Nisan'da Steam üzerinden PC ve 26 Nisan'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için piyasaya sürüldü.
 
Şarkı ve bulmacalarla karıştırın! The Muse Lola'yı içeren taze, heyecan verici bir müzikli bulmaca oyunu! 19 şarkı ve bir arka plan müziği parçası içerir. Gelişmelerine yardımcı olmak için Lola kürelerini çarpışın ve karıştırın! Ne kadar çok gelişirlerse puan da o kadar yüksek olur!
 
PuzzMiX'te oyuncular , çiftleri giderek daha büyük türlerde birleştirmek için düşen "Lola Pod'ları" kontrol edecekler. Lola Pod'lar büyüdükçe, oyuncu daha büyük puanlar kazanacak ve kaosu kontrol etmek daha da zorlaşacak. Dünya çapındaki en iyi Lola MiX'çileri sergilemek için çevrimiçi liderlik tabloları eklenmiştir.
 
Oyuncular belirli bir puana ulaştıklarında, oyun sırasında dinlemek üzere Lola'nın kendisinden yeni bir şarkının kilidini açacaklar. Bir enstrümantal arka plan müziğine ek olarak 19 vokal parçası dahildir. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Karınca Olup Koloni Kuracağınız Empire of the Ants Neler Sunacak? 16 Haziran Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu 16 Haziran Epic Games Bir Sonraki Hafta Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 16 Haziran Xbox Games 2024 Sunumunda Gösterilen Tüm Oyunlar 16 Haziran Tango Gameworks Çalışanı Stüdyonun Son Gününden Görseller Paylaştı 16 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler