Call of Duty: Space Ops mu Geliyor?

09.11.2010 20:11 Levent Polater

 

 
    Sıradaki Call of Duty'nin yapımcısı olan Sledgehammer ile ilgili çok ama çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Call of Duty: Modern Warfare ile bir anda 2. dünya savaşı imajından uzaklaşıp günümüz savaşlarını konu alarak büyük bir başarı elde eden Call of Duty serisinin sıradaki oyununun 'uzayda' geçeceğine dair taze bir rapor geldi.
 
    Raporun kaynağı olan Gamasutra sitesi, bugün çıkışını yapan Call of Duty: Black Ops'tan sonraki CoD yapımını üstlenen Sledgehammer'ın oyununun zaman olarak 'gelecekte', mekan olarak ise 'uzayda' geçeceğini öne sürdü.

    Daha önce de buna benzer dedikodular yapılmamış değildi. Yani bu ilk olmuyor. Şimdilik Activision'ın bu ön görüyü onaylayacağını veya dikkate alacağını sanmıyorum. Ancak düşünülmesi gereken bir şey var ki o da Call of Duty serisi günümüz savaşlarını es geçip gelecekte geçerse başarılı olabilir mi?
 
    Böyle bir dedikodu aklıma nedense Battlefield: 2142'yi getirdi. EA, Battlefield serisini geleceğe uyarlamış ve hiç başarılı olamamıştı, umarız Call of Duty de aynı trajediyi yaşamaz.
 
    Aranızda Call of Duty'de lazer silahı kullanmak isteyen varsa, o başka tabii?
 
 
Gamasutra

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock 4 İçin Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 47 Dk önce PROTALITY EMEA TOUR 2 Yaza Damgasını Vurmaya Geliyor! 1 Saat önce The Wolf Among Us 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 13 Temmuz Overwatch Benzeri Marvel Rivals'tan Venom Oynanış Görüntüleri 13 Temmuz The First Descendant, 10 Milyon Oyuncuya Ulaştı 13 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler