Delta Force: Hawk Ops'tan Yeni Fragman Geldi

23.05.2024 13:45 Mehmet Tandoğan

 
 
TiMi Studio ve Level Infinite ekipleri tarafından biz oyun severlere sunulacak olan savaş odaklı nişancı aksiyon oyunu Delta Force: Hawk Ops için yeni bir fragman yayınlandı. Ortaya çıkan yeni fragman, oyun içi oynanış görüntülerini bizlere sunuyor.
 
Delta Force: Hawk Ops üç farklı oyun moduyla geliyor
 
 
 
Kısa bir fragmanla beraber oyunun bazı ortamları bizlere aktarılıyor ve böylece oyunda neler bekleyeceğimize dair çeşitli fikirler elde edebiliyoruz. Delta Force: Hawk Ops, üç farklı oyun modu ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu modlar arasında Hazard Operations, Havoc Warfare ve Black Hawk Down yer alıyor.
 
Hazard Operations modunda oyuncular imkansız gibi görünen görevlere adım atabiliyor ve bu görevleri tamamlamak için üç kişilik bir ekip kurabiliyor. Havoc Warfare modunda oyuncular karada, denizde ve havada devasa ölçekli savaşlara katılabiliyor ve bu deneyim genel olarak Battlefield modu olarak değerlendiriliyor. Son modda ise sinematik bir deneyim bizlere sunulmayı bekliyor.
 
Oyunun şu anda ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. TiMi Studio ayrıca oyun için herhangi bir PC sistem gereksinimini de paylaşmadı. İlerleyen süreçte daha fazla detay bekleniyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler