Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman

22.06.2024 18:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Halo serisinin hayranlarının dikkatine. Şu anda seriyi temel alan yeni bir proje bulunuyor. Eski Halo: Infinite geliştiricisi Kaleb Nekumanesh tamamen ücretsiz bir şekilde yayınlayacağı proje detaylarını bizlerle paylaştı ve oyundan çeşitli görüntüler sosyal medya platformlarında yayınlandı.
 
Mona Lisa'nın gizemlerini öğrenebileceğimiz bir yapım
 
 
 
Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen hayran yapımı bu proje oynaması ücretsiz olacak. Yakın zamanda piyasaya sürülmeyi bekleyen bu deneyim ücretsiz olacağından dolayı elbette beklentilerinizi dengede tutmakta fayda var. Bu yapım içerisinde oyuncular Alpha Halo'ya dönecek ve bir sel salgınından kurtulmaya çalışırken Mona Lisa'nın gizemlerini öğrenmeye çalışacak.
 
Tahmin edilene göre projede sadece oyuncuların keşfedebileceği Mona Lisa gemisi yer alacak. Bu nedenle herhangi bir gezegen ortamı veya ekstra içerikleri beklememekte fayda var. Oyunda keşif unsurları ön planda olacak ve ayrıca sel dinamiklerinin etkin bir şekilde gösterileceğini aktarabiliriz.
 
Öte yandan oyunun fragmanına bakacak olursak seriden doğrudan etkilendiğini görebilir ve hayranlar için gayet güzel bir yapıyı içereceğini söyleyebiliriz. Son olarak bu projenin ne zaman yayınlanacağına dair herhangi bir detay bulunmuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler