Halo Hayranından Müthiş Bir Kask

Yetenek ayrı iş.
06.09.2011 04:59 Beril Sergün


      Xbox'ı olup elini Halo'ya atmayan aramızda kaç kişi var bilmiyorum ama ülkemizde de çok sevilen bir oyun olduğunu adım gibi biliyorum Halo'nun.
 
     Bir Halo hayranı olan Tsabo Tsaboc, geçtiğimiz günlerde MAKE Magazine'e yolladığı bu gerçek Halo kaskıyla hayranların nefeslerini kesti ve hiç şüphesiz kendi yeteneğini de ortaya koyarak kendine ayrı bir hayran kitlesi oluşturdu. Eğer bu kaskın kime ait olduğunu hatırlayamadıysanız hemen hafızanızı tazeliyelim, bu kask Halo Reach'de birliğinizin kaptanı Carter'a ait. Bu arada bu hayranın yaptıkları burada da kalmıyor ve daha bir çok yapımı olduğu hatta bu yapımlara buraya tıklayarak kendi resmi Flickr hesabından göz atabileceğinizi de ekleyelim.
 
     Görüşünüşe göre Halo'nun filmi asla çıkmayacak nasılsa, biz de bu tip gerçek yapımlara bakıp eğleniriz.

[DHVIDEO=3156]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 6 Dk önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 32 Dk önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 41 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler