Halo: Reach'in Çizgi Romanı Geliyor

23.06.2010 18:26 Ersin Kılıç


 
     Halo hikayesinin en çok merak edilen olaylarından birine yakından bakacağımız Halo: Reach'in çizgi romanınında yapıldığı açıklandı.
 
     Çizgi Roman Microsoft'un bünyesi altında bulunan ve Halo işlerini yürüten 343 Industries ile çizgi roman dünyasının en kıdemli firmalarından biri olan Marvel ortaklığında yapılacak. Halo: Fall of Reach “Boot Camp #1¨ adlı çizgi romanda hikaye John-117 adında olan ve Spartan programına katılarak Master Chief ünvanını alan serinin en önemli karakteri etrafında şekillenecek. Çizgi Romanda ayrıca John-117'nin Halo: Combat Evolved'taki Covenant'lara karşı olan mücadelesinden kesitlerede yer verilecek.
 
     Brian Reed tarafından kaleme alınan hikaye felix Ruiz'in çizimleri ile karşımıza çıkacak. Çizgi Roman Halo: Reach'in de çıkışını yapacağı Eylül ayında raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Reach Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered 14 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 5 Dk önce Macera Oyunu Mika and the Witch's Mountain, PC ve Konsollar için Geliyor 31 Dk önce Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Yaz Mevsimi'nde 4. Hafta 1. Gün Karşılaşmaları Oynandı! 40 Dk önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 4. Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 1 Saat önce Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler