Haziran Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı

04.06.2024 19:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti PlayStation Plus kütüphanesine yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise Haziran ayı içerisinde gelmeye hazırlanan ücretsiz oyunların bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz.
 
PlayStation Plus her ay yeni oyunlar sunmaya devam ediyor
 
 
 
Bu ayın ücretsiz yani PlayStation Plus Essential oyunları arasında SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake (PS4, PS5), AEW Fight Forever (PS4, PS5) ve Streets of Rage 4 (PS4) yer alıyor. Ayrıca Mayıs ayının PS Essential oyunlarından biri olan EA Sports FC 24 (PS4, PS5), 17 Haziran'a kadar kütüphaneye eklenebiliyor.
 
Aboneler sadece EA Sports FC 24'ü kütüphaneye eklemekle kalmıyor aynı zamanda Football Ultimate Team Başlangıç Paketi'ni de ücretsiz elde edebiliyor. Bu paket içerisinde 82 ve üzeri puana sahip oyuncular, takas edilemeyen 11 ay önce ve daha fazlası yer alıyor.
 
Son olarak yeni PlayStation Plus aboneleri şu anda 12 aylık üyelik planında yüzde 30'a kadar tasarruf edebiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation Plus Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Interactive Entertainment Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Portal İçin Sistem Güncellemesi Yayınlandı 22 Haziran Eski Halo: Infinite Geliştiricisinden Yeni Proje Geliyor: İşte Fragman 22 Haziran Xbox, Gamescom 2024 Fuarına Katılacağını Açıkladı 22 Haziran Xbox, İptal Edilen Redfall DLC'sini Satın Alanlara İade Yapıyor 22 Haziran GOG, 985 TL'lik Oyunu Ücretsiz Dağıtıyor 22 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler