Lara Croft, Dead by Daylight'a Oynanabilir Karakter Olarak Ekleniyor

17.07.2024 14:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Dikkat çekici işbirlikleri ile karşımıza çıkan hayatta kalma oyunu Dead by Daylight için yeni bir hayatta kalan ekleniyor. Açıklanan detaylara göre Tomb Raider serisinden aşina olduğumuz ana karakter Lara Croft çevrimiçi çok oyunculu oyuna dahil olmuş durumda.
 
Lara Croft kendine özgü yetenekleriyle geliyor
 
 
 
Çok oyunculu korku oyunu içerisinde çeşitli ikonik karakterler bulunuyor ve burada üst düzey bir hayatta kalma deneyimi aktarılıyor. Her ne kadar alışkın olduğumuz silahlardan hiçbirine sahip olmasa da Lara Croft karakteri yeni yeteneklerle beraber geliyor ve hepimizin tanıdığı akrobatik arkeolog olarak onun benzersiz becerilerinden faydalanabiliyoruz.
 
Behaviour Interactive ekibi tarafından bizlere sunulan Dead by Daylight için aynı zamanda sınırlı süreli çeşitli etkinlikler bulunuyor. 2v8 modu ve çapraz ilerleme sistemi ile beraber ön plana çıkan yeni etkinlik oyuncular tarafından erişilebiliyor.
 
Şirket ayrıca,Until Dawn ve The Dark Pictures'ın yapımcısı Supermassive Games tarafından geliştirilen, Dead by Daylight evreninde geçen tek oyunculu korku macera oyunu The Casting of Frank Stone'un çıkış tarihini de duyurmuş durumda. Bahsedilen oyun 3 Eylül tarihinde çıkış yapmaya hazırlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Coffee Talk Tokyo Duyuruldu: İşte Tanıtım Fragmanı 20 Dk önce Nour: Play With Your Food, 29 Ağustos'ta Switch'e Geliyor 1 Saat önce 15 İkonik Tetris Oyununu içeren Tetris Forever Duyuruldu 1 Saat önce Dragon Quest Monsters: The Dark Prince 11 Eylül'de PC ve Mobile Geliyor 2 Saat önce SpongeBob SquarePants: The Patrick Star Game Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler