Obi-Wan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

07.04.2020 12:33 Özgür Eroğlu

 
Disney+'ta yayınlanan The Mandalorian dizisinden sonra hayranları tekrar heyecanlandıran Disney, Obi-Wan dizisinin müjdesini de vererek bizleri yine heyecanlandırmıştı. Yayın tarihi net olarak belli olmayan dizinin yayın tarihi şimdi belli oldu. 
 
Disney+ France'in haberin göre Obi-Wan'ı izlemek için biraz daha beklememiz gerekecek. Son takvime göre Obi-Wan'ın yayın tarihi 2022. Net bir tarihi ne yazık ki yok ama en az 1.5 yıl bekleyeceğiz. Umuyoruz ki beklediğimize değer.
 
Dizinin en son senaristi belli olmuştu. O habere de buradan ulaşabilirsiniz. Dizinin başrolünde daha önce filmlerde de gördüğümüz Ewan McGregor olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler