Platform Farklılıkları Dying Light'ı Etkilemeyecek

13.01.2014 10:29 Alkan Adakaner


     Techland, Dying Light'ı Chrome Engine 6 adlı oyun motorunu kullanarak PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One ve PlayStation 4 için hazırladığı açıklamıştı. Oyunun birbirinden farklı 5 platforma gelmesi optimizasyon konusunda sıkıntıların olup olmayacağını akıllara getiriyor. Techland yetkilileri ise bu konuda gayet rahat görünüyorlar.
 
    "Platform farklılıkları hakkında endişelenmeye gerek yok. Basitçe konuşmak gerekirse eşyaları ve bölümleri tasarlıyoruz ve oyun motorumuz da herşeyi otomatik olarak platformların özelliklerine göre optimize ediyor. Tabi ki bu söylendiği kadar kolay değil; ama bu sayede küçük ayarları ellerimizle yapmak için daha fazla zamanımız oluyor."
 
    Optimizasyon konusu özellikle yüksek saniye kare oranı almak için önemli. Umarız Techland bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Ocak 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day, Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler