Platform Oyunu KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT Konsollara Geliyor

22.06.2024 12:53 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Mameshiba Games ve geliştirici Kamotachi, yandan kaydırmalı platform oyunu KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT'i PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlayacak. Ek olarak ekleme artık PlayStation Store'dan istek listesine ekleyebilirsiniz.
 
KinnikuNeko: SUPER MUSCLE CAT ilk olarak 19 Mart 2024'te Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü.
 
KinnikuNeko'nun başrolde olduğu bu çılgın 2D platform ve macera oyununun keyfini çıkarmaya hazır ol! KinnikuNeko, badici bedenine sahip bir kedi ve Dünya'yı istila ederek içinde yaşayan herkesi esir alan dev bir uzaylı ordusuna karşı savaşması gerekiyor. Uzayın derinliklerinden gelen kötü varlıklar tarafından henüz esir alınmamış arkadaşları Lemon ve Keita da onu yalnız bırakmayacak.
 
Dövüşmek için kaslarını kullanarak veya bir kedi gibi tırmanarak çeşitli bölümleri tamamla ve insanlığı kurtarmanın bir yolunu bulana kadar durma. Dikkatli ol! Gösterişli ve gaddar General Pitaya, yanındaki iki yardakçısıyla birlikte işini zorlaştırmak için elinden geleni yapacak!

Mizah, arkadaşlık, dram ve aksiyon dolu bu hikâyede kötülük dolu bir medeniyetin amaçlarını keşfet. Oyun ayrıca 90'ların Japon animelerinden ve geleneksel animasyonlardan esinlenen görsel bir estetiğe sahip! 
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day Counter Strike 2'ye Eklendi 27 Haziran PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 27 Haziran EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 27 Haziran Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 27 Haziran Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 27 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler