Red Dead Redemption 2 İçin Film Tadında Türkçe Dublaj!

21.06.2024 22:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Rockstar Games tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu Red Dead Redemption 2 için müthiş bir Türkçe dublaj yapıldı. Bu seslendirme ile beraber oyunun bütün hikayesi bir video haline getirildi ve adeta sinema filmi gibi izlenebilir oldu.
 
2 saatlik bir video bizlere sunuldu 
 
 
 
TanProduction stüdyosu tarafından bizlere sunulan Türkçe dublaj, kalabalık bir seslendirme kadrosunu arkasında barındırıyor. Red Dead Redemption 2'nin ana hikayesini komple seslendiren ekibin yayınladığı içeriği YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. Bu videoya aynı zamanda haberimizin altından göz atabilirsiniz.
 
Video içeriğine bakacak olursak, ana karakterimiz Arthur Morgan geçmişiyle yüzleşiyor ve aynı zamanda çetesine karşı olan sadakat sebebiyle sorgulandığını görüyoruz. Genel olarak izleyenler tarafından sevilen bu videoda bazı seslendirme kısımları da eleştiriliyor. Ancak sonuç olarak büyük bir emeğin olduğunu ve izlenecek bir yapıyı bizlere sunduğunu aktarabiliyoruz.
 
İşte video 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 5 Saat önce Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 7 Saat önce Arcade Paradise VR, 8 Ağustos'ta PS VR2 ve SteamVR'ye Geliyor 7 Saat önce Sanal Gerçeklik Aksiyon Oyunu Brazen Blaze, 18 Temmuz'da SteamVR için Çıkıyor 7 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 PC Sistem Gereksinimleri 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler