The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir

03.05.2024 15:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda stüdyosu tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Special Edition sürümü için yayınlanan yeni mod, dinamik bir akıl sağlığı sistemini oyuna dahil ediyor.
 
Akıl sağlığını etkileyen dinamik bir sistem 
 
 
 
Mod geliştiricisi 'JaySerpa' tarafından bizlere sunulan paket sayesinde karakterimiz gerçekçi duygulara sahip olabiliyor. Burada yapacağımız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir ruh haline bürünebiliyor ve çok zorlarsak kafayı bile üşütebiliyoruz.
 
Dinamik akıl sağlığı sistemi sayesinde dövüşlerde yaptıklarınıza bağlı olarak karakteriniz stresli veya korkmuş bir ruh haline geçiş yapabiliyor. Bu sistemle beraber mod geliştiricisi, hikayelere bakış açımızın değişeceğini ve farklı maceralar yaşayabileceğimizi aktarıyor. Bu yüzden mutlaka denemeniz gereken modlar arasında yer alıyor diyebiliriz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak örneğin mücadele sırasında darbe aldığınızda kendinizi daha stresli hissedebiliyor, eğer çok fazla stresiniz birikirse bu da dayanıklılığınızı ve büyü gücünüzü etkiliyor. Diğer taraftan bir şeyler içmek, yemek yemek, uyumak, köpekleri sevmek veya diğer aktivitelerle uğraşmak stres seviyesini azaltıyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler