The Witcher 3'ün Yeni Modu 15 Benzersiz Görevi Ekliyor

14.07.2024 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3 Next-Gen için yepyeni bir mod ortaya çıktı. Ortaya çıkan detaylara göre yeni paket oyuna 15 farklı yeni görev bekliyor ve bu görevler benzersiz bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Modu kurmak için ek pakete ihtiyacınız var
 
 
 
Yan görev olarak nitelendirebileceğimiz 15 farklı görev, oyunculara farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor. Mod geliştiricisi 'PaulR0013' tarafından bizlere sunulan bu paket sayesinde çok sayıda yan göreve doğru dalış yapıyor ve çeşitli ödüllerin sahibi olabiliyoruz. Buna yanı sıra farklı karakterlerle etkileşime girebiliyor ve yeni diyalog satırlarıyla karşı karşıya kalıyoruz.
 
Mod kapsamında sunulan içerikler, oyuncuları farklı bölgelere doğru götürüyor ve yeni hikayelere doğru yelken açtırıyor. Dikkatinizi çektiyse modu buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.
 
Editör notu: Paketi oynamak için temel oyunun ek paketi olarak karşımıza çıkan Hearts of Stone ve Blood & Wine’a ihtiyacınız bulunuyor. Dolayısıyla bu DLC'ye sahip değilseniz modu herhangi bir şekilde oynayamıyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak? 14 Ağustos Sony'nin Sunacağı Concord'un Çıkış Sonrası Yol Haritası Belli Oldu 14 Ağustos Türkçe Dil Destekli Platform Aksiyon Oyunu Replaced Ertelendi 14 Ağustos IEM Masters Cologne 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı! 14 Ağustos VALORANT Champions 2024'te Playoff Etabı Başladı! 14 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler