Ubisoft'un Oyunları Ne Kadar Sattı?

Yaramazlıklarıyla ünlü tavşanlar özellikle Wii'de yüksek satış rakamlarına ulaştılar
31.12.2010 11:10 Alkan Adakaner


    Oyun dünyasının en büyük firmaları arasında bulunan, ama son dönemlerde eski performansından uzak olan Ubisoft'un oyunlar ne kadar sattı? Firmanın en çok satan oyunu hangisi oldu?
 
    Aşağıdaki  tabloya baktığımızda Ubisoft'ın bazı oyunlarının ve serilerinin satış rakamlarını görüyoruz. Mesela Assassin's Creed serisi 20 milyon satmışken, Far Cry 2 ise tek başına 7 milyon adet satmayı başarmış.
 
    Firmanın en çok satan serisi ise genellikle Wii için piyasaya çıkan ve Rayman serisinin yan oyunu olan Rabbids olmuş. Bu seri 29 milyondan fazla satmayı başarmış. Aşağıda tam listeyi görebilirsiniz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Raving Rabbids: Travel in Time Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Platform Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Viking Temalı Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Norse Duyuruldu 26 Haziran Orta Çağ Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Alkahest Duyuruldu 26 Haziran Dead Rising'in Remaster Sürümü Duyuruldu: Yenilenmiş Grafikler 26 Haziran İlk Resident Evil Oyunu GOG Platformunda Satışa Sunuldu 26 Haziran Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 26 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler