1$'ı Bu Oyuna Harcamak Mantıklı Duruyor

Oyun gerçekten harika gözüküyor.
10.10.2011 17:43 Samet Konuksal


     Bağımsız yapımcılar, göz önüne gelebilmek için farklı yöntemler kullanmaya devam ediyor. Oyun yağmurunun yaşandığı Sonbahar aylarında çıkacak olan bağımsız yapımcı ürünü Afterfall: InSanity için yapımcılar, farklı bir ödeme yöntemi izliyor.
 
     Yapılan plana göre Afterfall: InSanity'in ön siparişi için Intoxity, sadece $1 istiyor. Ancak $1'e oyun alabilmenizin tek şartı, 10 milyon kişinin oyunu ön sipariş ile satın alması. Eğer ön siparişin sayısı 10 milyonu geçerse, gelirin %10'u bağış için kullanılacak. Eğer Intoxity 10 milyon barajını aşamazsa, ön sipariş gelirlerinin tamamı yardım için kullanılacak ve Afterfall: InSanity $34.99'dan satılmaya devam edecek. Tabi eğer $1'lik ön siparişinizi yaptıysanız oyunu $33.90'dan da satın alabileceksiniz.
 
     Kampanya, oyunun çıkış tarihi olan 25 Kasım'a kadar devam edecek. Kampanyayı bir kenara bırakıp Afterfall: InSanity'e gelecek olursak, oyunumuz kıyamet sonrası dünyada geçen bir TPS. Oyun motoru olarak ise Unreal Engine 3 kullanılıyor.
 
     Oyundan yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Eğer $1'e ön sipariş vermek istiyorsanız da oyunun sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     İlk başta 10 milyonluk baraj sizlere biraz uzak gelebilir. Ancak, 70 dolarlık oyunların 10-15 milyon sattığı bir dönem içerisinde olduğumuzu düşününce...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Afterfall: InSanity Platformlar: PC Geliştirici: Intoxicate Dağıtıcısı: NEG Tür: TPS Çıkış Tarihi: 25 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 30 Dk önce Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 1 Saat önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 1 Saat önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 2 Saat önce Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler