Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı

09.07.2024 17:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın zamanda haberini sunduğumuz üzere nişancı aksiyon oyunu Battlefield 2042 için yepyeni bir Dead Space temalı etkinliğinin geleceğini duyurduk. Şimdi ise bu sınırlı süreli etkinliğin başladığını aktarabiliyor ve oyuncular oyuna geçiş yapabiliyor.
 
Etkinlik 16 Temmuz'a kadar sürecek
 
 
 
Geçtiğimiz hafta duyurulduğu üzere EA'in korku serisi Dead Space, Battlefield 2042’ye konu oluyor. Outbreak adıyla karşımıza çıkan yeni mod 16 Temmuz'a kadar sürüyor. Oyuncular düşman dalgalarıyla beraber etkinlik kapsamında savaşıyor ve hedefleri ele geçirmek için büyük bir uğraş veriyor. Ardından bir asansör aracılığıyla kaçmaya çalışıyor.
 
Etkinlik kapsamında elde edebileceğiniz çeşitli ödüller ve kozmetikler bulunuyor. Battlefield 2042’ye yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Dead Space temalı etkinlik kapsamında çok özel ayrıntılar ve göndermeler de bulunuyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim İçin Yeni Mod Gemileri Ekliyor 5 Dk önce Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 12 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler