DEVIATOR, 2 Ağustos'ta Erken Erişim Olarak Çıkıyor

23.07.2024 12:47 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı SapStaR Games ve geliştirici Gami Studio, yandan kaydırmalı Metroidvania oyunu DEVIATOR'un 2 Ağustos'ta Steam üzerinden PC için erken erişim olarak yayınlanacağını duyurdu.
 
Geliştiriciye göre Erken Erişim sürümü "zaten tamamlanmış bir oyun deneyimi" sunacak, ancak topluluk geri bildirimlerine dayanarak daha fazla keşfedilebilir alan, boss savaşları, yan görevler ve daha fazlası gibi unsurlar sürekli olarak iyileştirilecek ve eklenecek.
 
DEVIATOR, mükemmel 2D elle çizilmiş görseller içeren, savuşturma odaklı bir Metroidvania oyunudur. Bilinmeyen vahşi doğayı ve gizemli şehirleri keşfedin, bilincin gizemli alemlerine dalın ve tuhaf yaratıklarla karşılaşın. Bu kaotik dünyanın ardındaki gerçeği ortaya çıkarın.
 
Adımlarınıza dikkat edin! Tehlike bu dünyanın her yerinde pusuda bekliyor. Oyun, becerilerinizi sergilemeniz için çok sayıda zorlu seviyeyi düşünceli bir şekilde sunuyor. Elbette, başarısızlığı deneyimlemek de aynı derecede heyecan verici olabilir. "Acı çekmeye" hazır olun.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler