Duke Nukem Forever'ın CE Paketi Göründü

Paket içeriğini yukarıdan görebilirsiniz.
11.02.2011 17:24 Levent Polater

 
    13 yıllık bekleyişinn nihayet 6 Mayıs'ta sona ereceği Duke Nukem: Forever'ın koleksiyonculara özel paketi duyuruldu. Dopdolu bir içerik ile 'Ball of Steel Edition' adı altında sunulacak bu paketin içeriğini aşağıdan görebilirsiniz:


* Duke Nukem heykeli
* Duke Nukem zarları
* Oyun kartları ve poker çipleri
* History, Legacy ve Legend sanatsal çalışma kitapları
* Çizgi roman kitabı
* 4 adet posta kartı
* Orjinallik sertifikası
* Radyoaktif logolu sticker
* Katlanabilir kâğıt

    Henüz paketin fiyatı belirtilmedi. Paketin dopdolu içeriğe sahip olduğu görülüyor. Oyun içi içerik verilmemesi biraz üzücü ama bunun yerini bir çok somut eşyayla doldurulması Duke Nukem hayranlarını sevindirmiş olmalı.
 
Güncelleme: Sınırlı sayıda çıkacak olan 'Ball of Steel Edition' paketleri Xbox 360, PS3 ve PC için çıkarılacak. Paketin Amerika'da sadece Amazon ve Gamestop dükkanlarında 99 dolara satılacağı açıklandı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 57 Dk önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 1 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 2 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 3 Saat önce Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler