Duke Nukem'in Bebekleri Bu Videoda

Duke, bu ilgiden tabi ki çok memnun.
08.04.2011 18:09 Ersin Kılıç


     On yılı aşkın bir süredir bizi bekleten ve 2K Games'in el atması ile "ha çıktı, ha çıkacak" derken kısa bir süreliğine de olsa bir kez daha ertelenen Duke Nukem Forever için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosunda Duke Nukem oyunlarının değişmez unsurlarından biri olan taş bebeklere yer verilmiş. Oyunun espri dayanağının en büyük kaynakları olan bu bebekleri vdeonun her anında görmeniz mümkün. Videodaki söylemlere ve ilgiye bakacak olur ise Duke gene milleri sıradan geçirecek :)
 
     Multiplayer modlarında da Capture the Babe gibi modların yer alacağı oyunun bu yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 53 Dk önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 1 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 2 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 3 Saat önce Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler