Hayvanat Bahçesi Konseptli Korku Oyunu Zoochosis Geliyor

24.07.2024 12:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Clapperheads ekibinin üstlendiği hayvanat bahçesi konseptli korku simülasyon oyunu Zoochosis'in çıkış tarihi açıklandı. Detaylara göre oyun 23 Eylül tarihinde PC platformu için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam mağazası üzerinden yayınlanacak.
 
Zoochosis ile gece boyunca hayvanlara sahip çıkmanız gerekiyor
 
 
 
Dikkat çekici konseptiyle korku ve simülasyon unsurlarını birleştiren Zoochosis'de gece boyunca hayvanlara sahip çıkmaya çalışan bir bekçi rolünde oynuyoruz. Hayvanlarla etkileşime girebiliyor, onlarla ilgilenebiliyor ve besleyebiliyoruz. Bunları yaparken arka planda bir hastalık yayılıyor ve bu hastalığı önlemek tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Seçimlerin oldukça önemli olduğu yapım içerisinde hangi hayvanları kurtarabileceğimizi biz seçebiliyor ve hangi hayvanları tedavi edebileceğimize biz karar verebiliyoruz. Dolayısıyla kararlarımız hem hayatta kalma şansımıza hem de oyunun sonucuna etki ediyor.
 
Vücut kamerasıyla ilerleyebileceğimiz yapımda gecenin tüm korkunç olaylarını yakalamak durumunda kalacak ve hayvanat bahçesinin en karanlık köşelerine doğru adım atmaya hazırlanacağız. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve konsept ilginizi çektiyse göz atmanızda fayda var.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler