Rocket League'e PS4/Xbox One Cross-Play Desteği için Sony'nin Onayı Bekleniyor

21.07.2016 15:17 Gazali Çetinkaya

   
   Çıkışından bu yana oldukça sevilen ve geçtiğimiz günlerde geliştirici ekip Psyonix'in 19 milyon oyuncuya ulaştığını bildirdiği Rocket League için cross-play özelliği hakkında yeni bir haber paylaşıldı.
 
   Psyonix'ten Jeremy Dunham yaptığı açıklamada PlayStation 4 ve Xbox One arasındaki cross-play sisteminin başlatılması için Sony'nin onayını beklediklerini ve izin geldiği zaman bu sistemin birkaç saat içinde oynamaya açılacağını söyleyerek her şeyin hazır olduğunu belirtti.
 
   Rocket League 2015 Temmuz ayında PC ve PS4'e 2016 Şubat ayında ise Xbox One'a çıkış yapmıştı. Oyun için halihazırda PC ve konsol arasında cross-play desteği bulunuyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Rocket League Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Psyonix Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 7 Temmuz 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Assassin’s Creed Shadows Videosu Atmosferi Detaylandırıyor 19 Dk önce Dota 2 The International 2024 Şampiyonu Team Liquid Oldu! 33 Dk önce Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor 1 Saat önce Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor! 2 Saat önce Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız 15 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler