Shadows of the Damned: Hella Remastered, 31 Ekim'de Konsollar ve PC için Çıkıyor

24.07.2024 13:00 Umut Tandoğan

 
 
Shadows of the Damned: Hella Remastered, geliştirici Grasshopper Manufacture'ın duyurduğuna göre 31 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için satışa sunulacak. Dijital ön siparişler şu anda mevcut ve oyuna üç güne kadar erken erişim imkanı sunuyor.
 
Remastered (Yeniden düzenlenen) sürümde New Game+ modu, 4K çözünürlük desteği ve “Demonio Garcia”, “Ocho Corazones”, “Placa Garcia” ve “Kamikaze Garcia” gibi ek kostümler gibi “tamamen yeni özellikler” yer alacak.
 
Cehennemde geçen aksiyon-macera oyunu Shadows of the Damned sonunda yeniden düzenlendi! Rock, aşk ve biraz da iblis öldürme temalı bir hikayeye hazır ol.
 
Son derece çarpık, kontrol edilemez ölçüde pis, aşk, nefret ve öfke dolu bir yolculuk
Garcia'nın kaçırılan sevgilisi Paula'yı Yeraltı Dünyası'nın Efendisi Fleming'in pençesinden kurtarmak için Yeraltı Dünyası'nın derinliklerinde çıktıkları yolculukta Kaba Garcia Hotspur ve onun kemikli arkadaşı Johnson'a katıl. Bırak rock 'n' roll'un ruhu, Yeraltı Dünyası denen çarpık cehennemin kalbini doldursun.
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler