Shadows of the Damned: Hella Remastered Hangi Yenilikleri İçeriyor?

24.07.2024 13:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Grasshopper Manufacture stüdyosunun üstlendiği Shadows of the Damned: Hella Remastered'ın çıkış tarihi belli oldu. Açıklanan bilgilere göre yeniden düzenlenmiş sürüm 31 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun aynı zamanda 25 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak.
 
Remastered sürüm için yeni fragman yayınlandı
 
 
 
Shadows of the Damned: Hella Remastered şu anda dijital ön siparişleri açık durumda ve eğer ön sipariş verirseniz oyuna 3 gün önceden erişebiliyorsunuz. Yenilenmiş sürüm dahilinde New Game+ modu, 4K çözünürlük desteği ve “Demonio Garcia”, “Ocho Corazones”, “Placa Garcia” ve “Kamikaze Garcia” gibi ek kostümler yer alıyor.
 
Aksiyon macera deneyimini bizlere sunan yapımda tuhaf ortamlarda doğru adım atabiliyor, düşmanları ve yaratıkları yok edebiliyor ve elimizdeki silahları en iyi şekilde kullanmak durumunda kalıyoruz. Yeniden düzenlenmiş sürüm içerisinde iyileştirilmiş grafikler, dokular, mekanikler, özellikler ve çok daha fazlası karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Yeni sürümün aynı zamanda 3 dakikaya yakın kısa bir oynanış fragmanı yayınlanmış durumda. Bu fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Bu Hafta 1.600 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor! 06 Eylül Atmosferiyle Dikkat Çeken Selfloss Çıktı: Neler Sunuyor? 06 Eylül PUBG Nations Cup 2024 Başlıyor 06 Eylül Konami, AC Milan ve FC Internazionale Milano ile El Sıkıştı 06 Eylül Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler