Simülasyon Oyunu Mirthwood, PC için 11 Eylül'de Çıkış Yapıyor

29.07.2024 11:31 Umut Tandoğan

 
 
V Publishing ve geliştiricisi Bad Ridge Games, Orta Çağ yaşam simülasyonu RPG'si Mirthwood'un 11 Eylül'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Bad Ridge Games kurucu ortağı Brian Hecox bir basın bülteninde, "Mirthwood'u geliştirmek küçük bağımsız ekibimiz için bir sevgi emeğiydi. Yaşam simülasyonu ve simülasyon yönleri olan açık dünya RPG'si tasarlamak kolay bir iş değil, ancak lansman günü sadece bir başlangıç." dedi.
 
Hecox şöyle devam etti: "Oyuncuların kendi karakterlerine dalmasını istiyoruz. Deneyim, seçim özgürlüğü etrafında tasarlandı. Seçimlerde gezinin veya vahşi doğada kaygısızca hayatta kalın. Bir maceracının yolunu keşfedin veya rahat çiftçilik hayatını seçin, seçimler sizin."
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Mirthwood büyüleyici bir RPG yaşam simülasyonudur. Savaşla boğuşan bir kıtadan kaçarak yeni bir diyara varmanız size yeni bir başlangıç ??sağlar. Kim olmak istediğinizi seçmenize olanak tanıyan sürükleyici bir ortaçağ fantezi dünyası sandbox'ını deneyimleyin.
 
Fragman Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 1 Saat önce Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 2 Saat önce Astro Bot'un Fiziksel Sürümü Amazon Japonya'da Tükendi 3 Saat önce LCS Yaz 2024 Şampiyonu FlyQuest Oldu! 4 Saat önce 2si1: PlayStation Oyunlarına Zam Gelmeye Devam Ediyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler