Steam'den Harika Bir Duke Nukem Forever Fırsatı

Hala denemediyseniz, Duke sizleri bekliyor.
11.10.2011 19:17 Samet Konuksal


     Bu senenin büyük patlak veren oyunlarından olan Duke Nukem Forever için ilk DLC çıktı. Hail to the Icons Parody Pack ismindeki DLC, 3 yeni multiplayer oyun modu ve 4 yeni haritayı içinde barındırıyor.
 
     Bu DLC'nin çıkışıyla birlikte Duke Nukem Forever için Steam'de harika bir kampanya da başladı. Bu Cuma'ya kadar sürecek olan kampanyada Duke Nukem Forever'ı %50 indirimle birlikte $9.99'dan satın alabilirsiniz.
 
     Duke Nukem Forever'ın yanında DLC'yi de satın almak isteyenlere de bir kampanya var. Oyun ile DLC'nin bulunduğu paketin fiyatı $14.99. DLC'nin normal fiyatı ise $9.99.
 
     Steam'in bu kampanyasından yararlanmak için buraya tıklayabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 57 Dk önce Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 1 Saat önce Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 2 Saat önce Enotria: The Last Song Geliştiricisi Xbox İle Yakından Çalışıyor 3 Saat önce Space Marine 2 Erkenden Erişim İle 134 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler